Novi Sad
05.11.2013.
10:22 > 11:20
Poslednje izdvajanje troje novosadskih odbornika DS u zaseban odbornički klub nije uslovljen samo razočarenjem u partiju, kako se to obično navodi, već je u konkretnom slučaju reč o ozbiljnoj trgovini.
  • 08.11.2013 08:52
    juda
    Da se ne lažemo ili dovoljno ne pamtimo. Prvu kupovinu je uradio SPO kada je kupio odbornika DSS Slobodana Hajdukovića koji je svoj prelazak naplatio zaposlenjem u JKP "Vodovod i kanalizacija" Kupio ga je tadašnji gradonačelnik Vrbaški koji je zameni na tom mestu Svilara.
  • Podsetnik Za Zbunjene vol.2

    07.11.2013 12:50
    @ Dragica Stojkov
    Samo bih dodao na komentar ispod koji je covek napisao:

    Kupovina glasova u SGNG je specijalitet SPS-a. Januara 1995. kupljeni su glasovi RDSV čiji je predsednik bio prof Dragoslav Petrović, sada pokrajinska uzdanica DS-a, a ondašnja trula jabuka i izdajnik opozicionog DUONS-a, čime je sprečen izbor dr Filipova za prvog demoktratskog gradonačelnika Novog Sada, nakon što je u maju 1994. raskinuta koalicija SPS-SRS.

    Ista kupoprodaja je obavljena i u vojvođanskoj skupštini i tako odlođeno ono što je usledilo na izborima u jesen 1996.: poraz SPS-a i urušavanje i nestanak RDSV sa političke scene NS Vojvodine...
  • 07.11.2013 10:49
    Ko poslednji izadje iz Radničke 20 neka ugasi svetlo. Nadam se da ovi iz 3D neće paliti ognjište, da vatrogasci ne bi imali posla.
  • paor

    06.11.2013 19:44
    Lete trecesrbijanci... samo se vi pravite ludi...
  • Podsetnik za zbunjene

    06.11.2013 15:37
    @ Dragica Stojkov
    Postovana, da ne bi bilo sirenja dezinformacija: za izbor dr Filipova na funkciju potpredsednika skupstine grada Novog Sada (decembar 1996), i kasnije predsednika gradske vlade (jun 2000) nikada nije bio potreban ni jedan "kupljeni glas". Prvi put izabran je na konstitutivnoj sednici grada na osnovu osvojenog broja glasova na izborima, a drugi put na osnovu podrske tadasnje apsolutne vladajuce vecine, kao i glasovima pojedinih poslanika opozicije.
    O svemu tome, naravno, postoje i zvanicna dokumenta (zapisnici) kao dokazno sredstvo.
  • LaLoš

    06.11.2013 14:40
    @beli listić
    Poštovani gospodine, kada sam pominjao Novu stranku mislio sam na http://www.novastranka.rs/ . I siguran sam da ništa od navedenog što se Vam ne dopada, a potpuno ste u pravu, kod njih neće biti.
  • coco

    06.11.2013 12:22
    @ Milmar
    Da su sve to uradili dok su bili na vlasti – kapa dole!
    Ovako, kada brod tone, odmah mi pacovi na pameti. Ma koliko pacovi pošteni bili!
    Jer to što im se dešavalo sa tip „poštenim“, zapošljavanjima celih porodica i sličnim glupostima, nije od juče. I svi smo to znali i *izdili na to. Jedini oni, tek sada „ukapirali“ ili setili se...
    Ajde! Pričajte mi malo o tome...
  • milmar

    06.11.2013 11:50
    dokle s glupostima....
    i budalastinama koji ovde neki plasiraju,verovatno ne poznajuci nikoga od navedenih u tekstu ! licno ih znam nekoliko od gore nabrojanih,dosta njih je izuzetno posteno i korektno,uradili su to sto su uradili,sud kritike je rekao svoje,ali ONI nisu izgubili ljudskosti u sebi zasigurno ! da li su mogli drugacije,mogli su verovatno,ali NIKO od vas "dusebriznika",nije se upitao zasto su napustili DS ? gledajuci ko je sve,kako i koliko dobio od stranke,a oni nisu iako su svi bili vrlo aktivni u kampanjama,radili su neki i po celoj vojvodini,a drugi sedeli u svojim prelepim foteljama,pozaposljavali kompletne porodice i taste i tastove,kumove,pa se usput i nakraduckali,a njima su tapsali po ramenima ! ovde neko besposlicari kroje i bistre nekakvu politiku i svi ti "pošteni" iz DS i komentarisu ovakve situacije,a SVI dobro znaju,ko se i koliko omrsio za proteklih godina u gradu i koliko,pa cak se zna i u samoj stranci,zato ovolika napetost,podeljenost klanova i ljudstva...a svi komentari zluradi na ove ljude,nisu pristojni i u velikoj meri nisu ni tačni,ali rekla-kazala,srpska posla su i dalje na žalost na delu ! pozz
  • haaaaaaaaaaaaaaaaaa

    06.11.2013 11:13
    bokane legedno
    samo napred ...koga sahrane pre vremena taj najduze zivi ....
  • kamicak

    06.11.2013 10:18
    protestvujem

    Jos jednom SPO dokazuje da je najozbiljnija organizovana kriminalna grupa u N.sadu. Ako im se na sledecim izborima dozvoli kupovina glasova i ostale aktivnosti, demokratija i izbori gube smisao.Moramo dici svoj glas protiv ovakvih trgovina.Odbornici jesu vlasnici mandata, ali se biraju ispred svoje partije.Zar vise nema moralnih ljudi?
  • Bruka

    06.11.2013 09:07
    Stvarno, KO je bio pametan da jelicu da da vodi izgradnju? Sto lepo odmah niste poklonili 50 stanova spo-u i gotova stvar.
  • @Dragica Stojkov - Setite se

    06.11.2013 08:59
    Ima vas, ali ima i nas.
    Kupovina odbornika u ovom Gradu je pocela upravo sa demokratama, iz vremena pokojnog premijera.
    Kupili su radikala Dusana Terzica (kad su dr. Filipova promovisali u podpredsednika Skupstine Grada Novog Sada) i utalili ga Peri Zagorcicu u Toplanu. Taj Terzic je danas vrlo bitan lik u tom preduzecu. Bice da se vratio izvornim korenima - "naprednjackim". Ne znamo da li je doktorirao, ali ako nije uskoro ce.
    No, ne nadovezujemo se na Vas komentar zbog Terzica i Filipova, zbog toga sto su to tako radili demokrate.
    Komenatar ima za cilj da Vas upita da li to sto su radile demokrate i nije valjalo sada treba da valja kada rade ovi drugi, nebitno koji su, moji, tvoji ili njihovi?
    Kako nekadasnje zlo, danas moze biti dobro? Ili, kako danasnje zlo pravdati nekadasnjim?
  • @Zoro - Vaške...

    06.11.2013 08:50
    Pogledajte semafor
    Zapravo pogledajte broj tzv. negativnih glasova na Vas komentar.
    Kad to uradite shvaticete koja je beda zadesila ovaj Grad i gradjane u njemu.
    Od ta;ke do zapete ste sve tacno konstatovali. i? Jurisnici su aktivni. Prate sta se pise.
    I zato, nema odustajanja. I taj dan ce osvanuti. Docekali smo da obrste sve sto se obrstiti moglo, ali stici ce i druga vremena.
  • Srdjan

    06.11.2013 08:43
    Re: Anonimus - 08:41 • 06.11.2013.
    NIJE normalan.
    I isti je kao i oni.
  • 06.11.2013 07:41
    beli listic
    @LaLoš

    suvise sam star i mnogo puta nasamaren da bi popio tu pricu. Nego, ako zelite da osnujete stranku, na fer i demokratski nacin imam par pitanja: da li cete javno izvestavati ko i kako finansira vasu stranku? Da li je istina da su clanovi porodice nekih od osnovaca dobili poslove u jkp-ovima? I zasto ne vratite mandat stranci od koje ste se odvojili (znam mandat pripada gradjanima - ali da se ne lazemo, ljudi su glasali za DS a ne za vas licno)
  • 06.11.2013 07:41
    Zamislite samo kakva će tu muvačina da bude kada su Bokana i Jelića angažovali da sprovedu posao izgradnje 250 stanova. Pa oni će se ugrađivati i u WC šolje i bidee, da ne govorim o građevinskom materijalu. Da li je normalan onaj ko im je to omogućio?
  • 06.11.2013 07:16
    Dole
    Srusiti naprednjake i dokazati da Novi Sad nije Kovin ili neko drugo mesto nego GRAD
  • Zoran Nikoletic sa Klise

    05.11.2013 23:24
    Dobro sam se prodao kako sam se udao
    Nista nije ima pre dve godine, a sada ima posao mandat i svi clanovi porodice. Mandat je ukrao iz DS! Molima nadlezne da postupe jer je u pitanju ipak lopov!
  • dr Ljilana Batajić

    05.11.2013 23:20
    Jeftino
    Doktorsku disertaciju je pisala na istu temu kao Velja Ilic "Ugradnja i montaza prozora i vrata", a mentor joj je Nenad Barac odbornik i direktor Carinske zone ima srednju poljoprivrednu skolu! Saradnik na tezi je Zoran Nikoletic(prodao se, zaposlen u Lisju), ogled je vrsila uz pomoc propalog i vecitog studenta istorije Danijela Borbasa zaposlio ocuha u jkp, trgovac Sladjana Krizanic sa Salajke i njen muz i cerka zaposleni u Cistoci gde uglavnom sekundarne sirovine skupljaju njihova braca Romi, a analizu je sprovela Ana Vozar koja je slucaj sagledala sa geografskog aspekta iz Kisaca gde je ni Dunav nece oprati!
  • Cica_NS

    05.11.2013 23:04
    Moram da skinem kez sa lica ..
    .. pa ovo je kao scenario za spansku seriju!
    Dajete vi ovo nekim producentima? Da nam skinu vec jednom "Bolje zivote" i "Srecne ljude" sa repertoara ..
  • Zoro

    05.11.2013 22:20
    Vaške...
    3D, SPO, 3.(klasna) Srbija, su kao buve ili vaške. Zakače se pa sisaju krv našeg grada. Kao skakavci idu od firme do firme i proždiru sve na šta naidju. Uvuku se u d**e, strankama na vlasti, samo zarad vlasti, svesni da samostalno nebi bili ni blizu cenzusa. Njihova ideologija je "OTIMAČINA".
    To je bagra koja još nikako nije shvatila, da grad postoji i postojaće i bez njih, i da dolaskom na vlast, nisu dobili i pravo da našom imovinom raspolažu kako hoće. To će videti već na sledećim izborima, jer Novosađani znaju da kazne bahate, sebične i samodovoljne političare, ako ih uopšte možemo tako zvati.
    Tek kada neko zaista zainteresovan za dobrobit grada preuzme Javna preduzeca, videće se prave razmere KATASTROFALNOG "vođenja" istih od strane tih kombi stranaka.
    Ko njih uzme u koaliciju, gadno će se za**bati. Oni bi u svojoj bolesnoj požudi i mamu prodali zbog zrna vlasti.
    Zbog njihovog odnosa, opašće i jedva postignuti rejting SNSa. Ali to nije naša briga. Naš problem će biti JKP koja su za vreme svog mandata "olakšali" i "ojadili" svojom nestručnošću...
  • Dragica Stojkov

    05.11.2013 21:47
    Setite se Vas
    Koliko me sećanje služi zar niste vi demokrate ušli u vlast sa rds prvo pa odustali jer niste mogli da dilujete po vašim "poštenim " pravilima
    posle vam krivi sns i drugi što se dogovoriše. Zar niste vi iz ds-a kupovali odbornike i to je bilo časno i pošteno. Samo da podsetim gradjane i moralne demokrate Basta(koštao je demokrate ogromnog novca za dizanje povremeno ruke),dss Travica, Šaponja, Simeunović naša Maja i td nemojte da se služimo lažnim moralisanjem ima nas koji jako dobro pamtimo ,a i znamo ccccccc:(
  • Milka

    05.11.2013 21:33
    Neverovatno
    Ds pukao ko balon od sapunioce i sad mozete vi da se ljutite koliko hocete, al nista vam ne vredi, smesni ste
  • jo

    05.11.2013 21:17
    Najstariji zanat
    One jadnice sa kaćke petlje su oličenje poštenja za sve političare u NS.Ja ne vidim neku razliku između njih i npr ovog koji je pouvaljivao familiju do sedmog kolena u JP i sad glumi poštenjačinu sa principima.Kakva je razlika između prodavanja tela za pare i prodavanja principa,poštenja,obraza zarad 40-50 hiljada dinara plate i overene knjižice.Ja sam ovo govorio svom rođenom bratu još 2000-te kad je krenula otimačina i uvaljivanje,još onda sam mu rekao da je budala veka jer je verovao u poštenje likova u DS.Možda će zvučati pregrubo ali delom i zbog njih je Djindjić ostao sam u streljani jer su samo mislili na svoja du..eta i kako će kupiti čitave čarape i gaće.A ovo je samo vrhunski dokaz da su 15 godina funkcionisali kao interesna grupa a ne stranka.Zato i dalje tvrdim da u svim JP i državnim jaslama nema 1% pošteno zaposlenih
  • 05.11.2013 21:11
    Očigledna trgovina mandatima na političkom tržištu, čini vlast problematičnom jer dovodi u pitanje njen legitimitet. Autoritet izabranih opada sa širenjem trgovine mandatima. Krajnje je vreme ne za kukanje već za izmenu izbornog zakona kako bi pala cena stranačkih prelazaka na razumni nivo. Što je mnogo, mnogo je.
  • LaLoš

    05.11.2013 20:27
    @beli listić
    Od formiranja Nove stranke stižu ponude (sa svih strana) da primi "nezadovoljne" da bi SVI bili zadovoljni izuzev građana ove varoši. I sve ih je odbila. E, za takve treba glasati!
  • Novosadjanin

    05.11.2013 20:08
    Na kraju cu i ja glasati samo za SVM.
  • 05.11.2013 18:23
    @Okan
    Nije propao pokušaj ako tužilaštvo odradi svoj posao kako bi trebalo u pravnim državama.Ili ako otac nacije ne interveniše, pošto mu ova bagra nije potrebna pri tolikom rejtingu.
  • 05.11.2013 18:21
    beli listic
    Ovi sto vicu izbore pod hitno, molim vas prosvetlite me za koga biste glasali? Za one sto prelecu ili za one kod kojih prelecu...
  • narod

    05.11.2013 18:18
    SPO se kači svakoj stranci koja ima moć i vlast, a toliko su slabi i da imaju morala već bi se ugasili i priznali poraz!
  • grrrrrrr

    05.11.2013 18:05
    "Srbija do Tokija"
    novi "projekat" odnosno poslanicka grupa u gradskoj skupstini koju stvara bivsi prvi do prvog dobija nove odbornike.
    Drugar, jel si siguran da si dobro izracunao? I dalje si ubedjen da ce im mandati potrajati sve cetiri godine!
    Da se kladimo Ti i ja sad, da ce da pukne tikva na prolece, moze?
  • predobri

    05.11.2013 17:21
    i prepošteni
    Šta je ****? Mislite da mi radimo nešto zbog vas? U grdnoj ste zabludi. Sve što radimo radimo zarad sopstvene ******.
  • LALA

    05.11.2013 17:04
    ...
    Odoste Vi samo lagano,a sa Vama ce i DSS-ovci samo jos nisu OBAVESTENI :-)
  • 05.11.2013 16:55
    Nikad vise da se pravi koalicija sa 3D, a izbjegavati u sirokom luku Dss, i Jedinstvenu Srbiju.
  • Jel moguce?

    05.11.2013 16:47
    JBG Naprednjaci jel moguce da se busate da ste najveca stranka, uticajni bla bla a ne mozete da pazarite tri odbornika da imate vecinu i da operete obraz od spo jelica i bokana?
    Jel moguce da ste toliko nesposobni da vam likovi poput bokana i jelica maznu tri odbornika ispred nosa
  • Vox Populi

    05.11.2013 16:16
    Ruzno je pljuvati po drugima i izmisljati neistine za ljude koji nisu istomisljenici.To nije demokratija,zar ne? Barem je ne dozivljavam tako.Pojedinci dozivljavaju Gradski odbor DS-a kao licnu prciju,sve je umrezeno,muzevi,zene,kumovi,devojke,momci,eh,dok se bude nastavilo tako odlazice ljudi,sigurno.
    Umesto da se kulturno i dostojanstveno prihvati neciji drugaciji stav, sve se pretvara u pijacu. A oni,koji su do pre neki dan optuzivali druge kako blate pojedine istaknute clanove DS-a sada se ponasaju jos gore! I pitate se zasto se raspada sve?
  • 05.11.2013 16:04
    http://www.021.rs/Novi-Sad/Vesti/SNS-i-DS-se-dogovorili-da-vise-nece-ulaziti-u-koalicije-s-kupcima-glasova.html
  • Jelic

    05.11.2013 15:56
    preposteni
    Preleti, uleti izleti je vec sasvim normalna pojava u RS< ali ja Vas pitam da li vi znate kolika je ta investicija solidarnih stanova, tj da li smo mi gradjani upoznati sa kradjama koje ce se desavati u toku pomenute investicije. Pricamo o prepostenom Jelicu i zna se u kakvom je stanju osavljena JKP Toplana i sta se trenutno desava u JKp Vodovod.PONUDILI SU IM PO GAJBU SIGURNO I RESENJE ZA STALNO!!!
  • Peki

    05.11.2013 15:50
    E sad
    da su pametni ovi iz SPO i RDS treba da sruse vlast . Naprednjaci su jedni od najkvarnijih koalicionih partnera. Hoce sve za sebe
  • okan

    05.11.2013 15:35
    Šteta što je propao,ali samo treba biti uporan i nastaviti pokušavati skinuti ove parazitske stranke( SPO i 3D) sa vlasti.
  • 05.11.2013 15:22
    A oce li vratiti mandate? Ali moram da priznam BASIC, JELIC I BOKAN su kraljevi.
  • Mojne mi kasti

    05.11.2013 15:17
    Moram da razjasnim nekima koji su se malo zaracunali. Dakle, SNS nije dobila izbore u Novom Sadu vec je izbore dobila DS. SNS je u Novom Sadu, kao i u drugim gradovima, dosla na vlast kupovinom odbornika i mesetarenjem, i zbog toga nije u pravu niko ko kaze da je narod glasao da SNS vlada. Nije glasao. Cinjenica.
  • 05.11.2013 15:00
    Do skoro sam mislila da ce SNS doneti nesto bolje za sve nas, ali vidim da donose dobro samo sebi. Kakvo su razocarenje...
  • Romica Čurug

    05.11.2013 14:59
    Ne znam samo zašto se demokratel jute u čitavoj situaciji. Ukoliko se ne radi valjano stiže kazna i od birača i iz sopstvenih redova.
  • 05.11.2013 14:59
    E, Pavlicicu, alal ti kadrovi hahahahaha
  • TT

    05.11.2013 14:57
    i treba
    i treba da odu pošto se zna kakvi su. Da su neke mega poštenjačine, vratili bi mandat stranci i rekli fala lepo doviđenja, ne slažemo se s vama.
    A ovako nam je svima jasno šta je po sredi.

    Plus u svemu ovome je i to što je bio pokušaj da se bokan i drugari izbace iz vlasti.
    više bih voleo da srs uđe u gradsku vlast, umesto trećeg rajha,ddd,bokana i sl.
  • Napredna Salajka

    05.11.2013 14:49
    SNS i SPO i dalje treba da saradjuju kao jedine dve stranke proevropske moderne desnice!

    Mi smo svakako za to,i podrzavamo!
  • 05.11.2013 14:38
    Svaka stranka ima svog (vecitog) studenta, i vodju omladinaca aktivista. Doduse, nas je diplomirao nakon 10 godina, a ovaj vas ex jos nije.
  • 05.11.2013 14:26
    Nekome ponuđen posao, a nekome Diploma.
    Da već jednom, konačno, bude i on visokodiplomiran.
  • goranns

    05.11.2013 14:21
    DS postenjacine
    A kakve ste to ljude postavljali na tako ozbiljnje i odgovorne funkcije... a na kraju se ispostavi da su potkupljivi.. Gospodo iz DS-a sta to govori o vama? Ja uopste nisam iznenadjen. vecina vas je takva, samo je pitanje cene...( ko sa djavolom tikve sadi...)
  • Brus Vilis

    05.11.2013 14:18
    Na narednim izborima...
    ... glasaću za Savez vojvodjanskih Madjara. Ostali su dosledni u borbi za autonomiju Vojvodine, ne prave sranja, nemaju afera i jedina su ozbiljna politička opcija u Srbiji. Uostalom, kum mi je Madjar i ja kao pravoslavac nemam s tim nikakav problem.
  • sljam

    05.11.2013 13:50
    do sljama
    Nije ni cudno sto su izgubili izbore, pa ti ljudi su bili do juce na vlasti :-)
    Nadam se da ce DS pronaci nacin da takve ljude u buducnosti prepozna i ne prima u svoje redove.
  • Demokrata

    05.11.2013 13:49
    Demokratija na njihov način
    Eto i ja sam član DS, nisam odbornik, nije me stranka zaposlila, nikad se nisam gurao, tu sam da pomognem koliko mogu.

    Jel teško, pa JESTE, jel ima problema, pa IMA, i šta sad ? Da predjem u SNS, SPO, zbog radnog mesta, da pljunem na 10g života zbog 2000e ? Da lažem sebe i druge kako sam izašao jer sam "razočaran", znate šta...i dobro je da ste otišli.

    Borbaš student od 30g ( to su ti naši DS kadrovi, bolje da predje na Megatrend na vreme ), umesto neki momak od 20-tak godina, mlad, perspektivan da vodi omladinu, Borbaš se udomio na 5-6g pa misli da je to njegova lična organizacija, otišao Pavličić pa se naljutio i njegov portčko, hvala lepo dovidjenja, pokazao si ko si.

    Samo jedno me interesuje, ko će da plaća promocije, reklamni materijal, gorivo, adsl i sve ostalo što je neophodno za rad jedne stranke, vas troje _ ili ipak neko drugi...na vlasti.

    I da, SRAM VAS BRE BILO. Vrati mandat stranci pa pravi novu, isti ste kao svi ostali protiv kojih smo se borili.
  • eeeeeeeeeeeeeeeeee

    05.11.2013 13:45
    smejem se
    Bokane care uz tebe smo ,najaci smo najaci .....
  • Mare

    05.11.2013 13:45
    Kreativni medija tim i lupači minusa, pljuvačina i širenje neistina ma koliko se trudili neće moći da sakriju istinu da mnogo šta ne valja u novosadskom odboru DS-a. Pođite od sebe, pa onda sudite o drugima. Dok se borite za funkcije, stranka tone sve dublje. Pod ovakvim rukovodstvom nismo bili nikakva opozicija ovoj nesrećnoj vlasti i to je istina. Ima još mnogo toga što treba da se menja. Do juče mi je DS bio kao druga kuća, ali sada u nju ne verujem. Ovo je tek početak, biće još iščlanjavanja. Samo polako...
  • Andrej F

    05.11.2013 13:42
    ode dSS čini mi se
  • anonymus

    05.11.2013 13:40
    anonymus
    Vi koji komentarisete ste najveci degeni.
  • @Građanin K - Vučeviću presec

    05.11.2013 13:38
    Malo morgen
    Da zna, ili da moze, mozda bi i presekao.
  • @Krusko - Bruka

    05.11.2013 13:37
    Nisi ti krusko nego brundo
    Sedi Krusko - jedinica.
    Od tih tvojih mladih i obrayovanih dodjosmo do takvih protiv kojih zboris.
    Koliko su ti matori kad ti se ne dopadaju?
    Ili mozda ima mladjih za oybiljnu situaciju u kojoj jesmo?
  • 05.11.2013 13:35
    Idemo polako ali sigurno
    Priča se da i Čosić pregovara,viđen već nekoliko puta sa naprednjacima ,ha ha ha
  • Mikula mali

    05.11.2013 13:30
    @Simooo - ne laje kera sela radi...
    Kome se sprema cistka nemam pojma, ali je sasvim sigurno da taj Dacic ili Vucic zaista oybiljno misle i rade to sto prodaju kao demagogiju taj za kojeg Vi tvrdite da za njega nemaju ozbiljnih i utemeljenih prijava bi bio obucen u sareno odelo i upucen na srecnije puteve. Mada se slazem sa Vama da o tome nema smisla pričati, prihvatam da ne treba ni izmisljati. Dovoljno je i ono sto je ocigledno i cisto kao suza...
  • Stiv

    05.11.2013 13:29
    Ahahahah
    Ahahahaahahah, student Danijel Borbaš! Čoveče završi školu pa se onda bavi politikom! Zbog takvih političara mi i jesmo tu gde smo!
  • @Joja - @Tratincica

    05.11.2013 13:25
    Nema pojma
    Da je znala i da zna sasvim sigurno bi se upitala ko im je taj Basic, ko im je taj pored njega i kos u svi ti za koje ona i takvi kao ona su glasali ili ce glasati.
    Takvu glava zaboliti ne moze. jedino ne znam ima li para.
  • čla DS

    05.11.2013 13:17
    Spas za ds
    Ja da sam na mestu rukovodstva DS u Novom Sadu odmah bi podneo ostavku. Ovo nikada nije bilo da 6 odbornika napusti odborničku grupu. Alo bre to je trećina profesore Ćosiću, profesore sedi JEDAN ko kuća. Treba da odeš i ti i oni koji su te predložili na to mesto. Oćemo ponovo izbore i da oteramo u prošlost i Krstonošića i Latinovića i Pajtića i Vasina i večitog podpredsednika Grmušu i sve ostale njihove poltrone. Hoćemo nove ljude u DS neukaljane ...
  • Marija Savić

    05.11.2013 13:11
    Ćeraćemo se još.......
    Koliko ružnih reči, neistina i ostrašćenosti "poštenih" demokrata .... E dragi moji bolje bi Vam bilo da prestanete da blatite , izmišljate gluposti za ove ljude ,jer ima nas iz veća koji kada bi progovorili zaista bi 90% članova završilo najblaže rečeno na sudu. Koliko i koga ste Vi demokrate pozapošljavali mogao bi se dobar birački spisak jednog gradića napraviti . Vaše poštenje će veoma brzo izaći na videlo jer nam je dosta da ćutimo ... Šansu dajem ovim ljudima pa ćemo videti. Drage demokrate vratite članstvu samo po jednu funkciju i biće mnogo zadovoljnih članova i još da dodam proverite koliko zaposlenih članova porodica imaju moralne demokrate ....
  • 05.11.2013 13:02
    @Salina
    Čisto zbog istinitosti informacije radi se o 28 krivičnih prijava.Da jeb.. takvu borbu protiv korupcije!
  • 05.11.2013 12:40
    Anonimusi su među nama
    Anonimni je izvor informacija,
    Anonimni je autor ovog teksta,
    Anoniman ću i ja da budem ondak :P
  • joja

    05.11.2013 12:37
    @Tratincica
    Izvini, ali znaš li šta si htela ovim reći?
  • Шмрк

    05.11.2013 12:29
    Шабане мајсторе прелетаче!
  • 05.11.2013 12:21
    Bez`te noge...
    Ne znam za vas ali ovakve vesti neverovatno dobro uticu na moj probavni trakt!
  • Sale NS

    05.11.2013 12:19
    Kakve veze ima ?
    Nije mi jasno koja je razlika ako predju direktno u SNS ili glasaju svo troje u korist nekog SNS predloga zar to nije isto ? Prostim sabiranjem SNS sa SPS, DSS, TS i ovih troje ima 38 "galsova". Kolioko treba da vise ne gledamo Jeliceve i Bokanovce - jos jedan glas cini mi se !?
  • ym

    05.11.2013 12:12
    opet opozicija navaljuje...pogledajte kakvo ste rasulo ostavili iza sebe,sram vas bilo!!!DS zaposlio i kurtu i murtu po preduzecima, dzabalebarosi...Vučeviću, glasaću opet za tebe, samo ne prilazi onim demokratama i ljigasima
  • Borko

    05.11.2013 12:11
    Ne moze napredna da zavodi diktaturu!!!!
  • Tratincica

    05.11.2013 12:08
    Jel ovo opet neka DS provokacija? Smešno...Prohujali ste s vihorom...da ste valjali, glasali bismo za vas...
  • JA SAM ŠABAN

    05.11.2013 11:55
    I svi vi ostali...
    ... koji glasate na izborima, i posle nam ova dva lika sa slike kroje sudbinu. Ja se samo nadam da će kad tad neka pravda doakati ovoj dvojci i to vrlo skoro inače posle ovih stvarno nam ne pomaže nikakva šarena laža koje nam prodaje gospodin prvi potpredsednik vlade.
  • Mare

    05.11.2013 11:48
    Nagađjanja
    U ovom tekstu se oseća mnogo gorčine i besa.
    Mnogi će se iznenaditi, a možda i razočarati kada ovo troje odbornika ostane konstruktivna opozicija koja radi u iteresu Novosađana. Mogu da ih kleveću i optužuju koliko žele, ali niko ne može da im ospori da su čestiti ljudi svi odreda i Ana i Slađana i Daniel.
  • Milan

    05.11.2013 11:47
    Nije da odobravam, ali...
    koliko god da plate, iplatiće se ako sklone ove 3D.
  • Salina

    05.11.2013 11:47
    Ja mislim da ovo nema nigde zabelezeno u novijoj istoriji da lik koji ima 20ak prijava sedi u gradskoj kuci kao pomocnik gradonacelnika. To samo U Novom Sadu ima i moze da se desi! A pri tom je i pod istragom.
    Kako Vucic vidi to da mu kolaiciju u NS cuva spo i neko ko krivicne projave skuplja ko salvete?
  • simooo

    05.11.2013 11:46
    ne laje kera sela radi...
    Rekao bih pre da se sprema čistka sps-ovcima a ne spo-u.Da protiv Jelića ima ozbiljnih i utemeljenih prijava Dačić ili Vučić bi ga veoma lako uhapsili tako da o tome nema smisla pričati i izmišljati...
  • Novosađanin

    05.11.2013 11:46
    Kao prosečnom građaninu, politički NEOBOJENOM, veoma mi je drago kad vidim da BILO koja vladajuća garnitura rasteruje ovakve likove, naravno iole politički obrazovanoj osobi je jasno, da se bez takvih NE MOŽE doći do vlasti, ali problem su oni koji ih u vlasti i ZADRŽE !
  • Analitik

    05.11.2013 11:46
    Sta zelite da kazete, da je troje Zutih prvo htela da kupi SNS kako bi izbacili Jelica i Bokana, ali da su onda ova dvojica preko Basica ponudili vise i tako sprecili izbacivanje iz vlasti?
  • Mijo

    05.11.2013 11:45
    Nicija nije do zore gorela.... nece ni jeliceva pogotovo ne bokanova.
    To sto su zaposlili nekog u vodovod kod spo i jelica ne znaci nitsa. Sutra ce dobiti otkaz ako ovima odgovara tako
    Da je neke srece SNS i gradonacelnik bi imali i malo hrabrosti da izabce spo i bokana
  • krusko

    05.11.2013 11:44
    Bruka
    Stvarno su bruka ovi preletači i ove kombi stranke
    Već mi se gade i smučili svi ovakvi ,sve iste imena koja kruže novinama već dvadeset godina.Vreme je za nove ,mlade obrazovane ljude kojih nažalost imamo sve manje jer od ovih gorila nemaju mogućnost da se pokažu pa opet nažalost
    odlaze van ove tužne i sumorne zemlje...
  • 05.11.2013 11:35
    Neka mi neko objasni kakva je razlika izmedju Treće Srbije, SPO-a, DDD-a, SNS-a? To je sve potpuno isto društvo, kod koga god od ovih da su prešli i kome god da su se prodali - isto je. Zaista su neophodni izbori, s obzirom da sada ima više odbornika kupljenih direktno za novac nego onih izabranih od strane gradjana.
  • Ode Bokan

    05.11.2013 11:25
    Dogovoreno je
    Novi pokret ce biti kostruktivna opozicija sa tri glasa za SNS . Ode Bokan i treci rajh ,daj Boze da nam se Bokan nikad ne ponovi .
  • Istinica

    05.11.2013 11:22
    Koja količina licemerja
    Ovaj tekst je naručen i napisan u kuhinji DS-ovog medija tima a pisali su ga ljudi koji su više nego dobro i odavno uvaljeni u fotelje državnog posla sa primanjima koje obični ljudi mogu samo da sanjaju. Pa zašto ti vrli ''kuvari'' i intriganti nisu pogledali tu Slađanu Križanić u čijoj porodici do nedavno od četvoro odraslih članova nije bilo ni jednog zaposlenog? Ne nego će ljudi koji politiku posmatraju kao lukrativnu delatnost i imaju po dve tri funkcije, ujedno su i pokrajinski poslanici i gradski odbornici i imaju mesečno 200 do 300 hiljada dinara prihoda sada da drže moralne pridike o navodnom nemoralu Slađane Križanić. Ma sram vas bilo. Vidim ja da će biti još iščlanjenja iz ove stranke
  • elena

    05.11.2013 11:18
    Propao pokušaj izbacivanja SPO i 3D iz vlasti
    Ta, otkud propao?! Malo su ponudili, nek' probaju ponovo - Analitik lepo objasnio.
  • Ж

    05.11.2013 11:17
    Новци су у сигурним рукама - код Шабана.
  • 05.11.2013 11:16
    Saban
    Saban rules forever!
  • Jovan

    05.11.2013 11:13
    Dokle
    Sto je gore narodu njima je bolje. Njihovi rezultati su vidljivi, od unistavanja gradskih preduzeca do bede koja se vidi na svakom koraku.Najbolje bi bilo ukinuti sve stranke, a grad poveriti na upravljanje nekolicini sposobnih menadzera, naravno visoko placenih profesionalaca
  • Gari

    05.11.2013 11:10
    Svi vi nazovi političari ste jedna obična FUKARA.
  • -

    05.11.2013 11:03
    -
    banda kriminalaca protiv kojih je ds dosao na vlast je sada protiv dsovih kriminalacs dosla na vlast

    obrni-okreni gologuzi prvi na.ebu
  • Lola

    05.11.2013 10:42
    Jao kakve ujdurme! Znači DS više nema ni materijalnu moć, a o snazi argumenata na zalasku ne treba trošiti reči.
  • Građanin K

    05.11.2013 10:36
    Vučeviću preseci
    Kada bi se Vučević rešio ovih pokvarenjaka iz SPO, Bokanovaca i Trećeg rajha i njemu bi bilo lakše i grad bi bolje funkcionisao.
  • Sedam

    05.11.2013 10:35
    Ovo parlamentarizam, demokratija... ?!?
  • Magi

    05.11.2013 10:34
    IZBORI u NS! Pod HITNO!
  • Nika

    05.11.2013 10:33
    Sramota je da se ovaj jelic setka po gradu i da sedi u gradskoj kuci a ima desetine krivicnih prijava. Cim on ucestvuje u izgradnji stanova znaci da se clanovi spo i bokanovci da dobiju stanove za DZ a da ce novosadjani kojima zaista trebaju i dalje biti na ulici.
    Naprednjaci kako vas nije sramota? Izbori pod hitno kad vec sns ne sme da se obracuna u NS sa jelicima bokanima itd.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna